El.

by nemet1993

 

Image

El,cine este el? nici el nu ştie cine este el. Însă,eu,ca o personalitate curioasă încerc să’i aflu identitatea,da,specific mie.

El este o persoană…hmmmm,bună,tolerantă şi crede că’i deşteaptă..cel puţin crede. Vorbăreţ,zâmbăreţ dar şi foarte timid şi pierdut în gândurile sale. E greu să’l duci la o stare normală,reală. El este persoana care a putut să facă o fiinţă mică,blândă să’şi piardă minţile doar cu ajutorul unui zâmbet sau privire,nu am reuşit să observ asta,a fost prea repede şi pe neaşteptate. O clipă doar i’a trebuit să’i farmece lumea interioară a micuţei. Într’un moment am crezut că asta vrea,să’i frângă inima şi s’o facă să sufere,să se răzbune pe ceea ce a simţit şi a visat. Dar nu,o face fără s’o vrea,am observat’o în ochii lui.

   E chinuit. E obosit. E un prădător al inimilor,o face inconştient dar cu atâta entuziasm şi ardoare. E zdrobit de atenţie,când lui îi trebuie doar un “te iubesc” pur,cu un adaos de glas mângâitor şi dulce,rostite de iubirea lui,pe care o aşteaptă veşnic. El doreşte fericirea unui cuplu alergând într’o câmpie la apus de soare,sau unui copil ce în sfârşit s’a ales cu cea mai gustoasă îngheţată din viaţa lui. E copil şi el, nu vrea să crească,dar poate…îl ţine frica de a distruge,din nou,ceva. E pierdut în eşecurile comise în copilărie…şi le repetă din nou,de parcă nu a mai făcuto.

El este un simplu om. Un om care vrea doar să iubească…nimic mai mult. El este un insensibil.